Vloterset bestemd voor de Makoi filters.Incl kabel.

Beschrijving

Vlotter set.Deze vlotter past op de meest voorkomende trommelfilters.Word geleverd met een DMX stekker aansluiting en kabel.
En incl motage beugel RVS 316.

Externe RVS Spoelpomp

€ 199,00

Externe RVS Spoelpomp

€ 199,00

Beschrijving

Deze zelf aanzuigende externe spoelpomp, is voorzien van een RVS pomphuis en is geschikt om onder de zwaarste omstandigheden te worden belast. Hij heeft een ergonomische, met rubber onmantelde handgreep en een aan/uit-schakelaar. Ideaal voor trommelfilters.

Beschrijving

De RP PRO 5500 is een Interne Spoelpomp, deze geeft 5500ltr/uur. Deze hogedruk spoelpomp is voorzien met 3 waaiers en 10 meter kabel, een bovenaansluiting van 1” binnendraad en meertaps aansluiting.

Beschrijving

Nooit meer de waterslang in de vijver hangen, dat kan met het automatische bijvulsysteem van Red Label. Het vulsysteem regelt zelf het niveau van uw waterstand in de vijver. Met de bijgeleverde voeler. Ziet het systeem wanneer er water bijgevuld moet worden aan je vijver. Dit bijvulsysteem vereenvoudigt het water verversen en zo kom je tegelijk aan uw 10% water verversing per week

Beschrijving

Filter screen cleaner.Is een biologisch afbreekbaar schoon maak product.De cleaner verwijderd snel en eenvoudig het vuilaanslag en de vettige EPS laag van uw zeefbocht of trommelfilterdoek.Hierdoor word de doorstroming weer optimaal.