Wie zijn wij

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Freddy Roolvink en in 1997 ben ik begonnen met mijn eerste koivijver van 3 kuub. Al snel sloeg het koivirus toe en werd dit een jaar later een vijver van 12 kuub en ondertussen ben ik al 7 vijvers verder. Op aanraden van een mede koihobbyist ben ik in 2016 mee gaan doen aan koishows. Ik was er natuurlijk al wel eens geweest maar ik had nog nooit zelf meegedaan. Inmiddels ben ik vaste klant op de koishows en heb ik in de loop der jaren aardig wat prijzen mogen winnen. Door de hobby kon een eigen zaak niet uitblijven en ben ik in mei 2019 mizu koi gestart. Nu zijn we sinds maart 2024" aan het uitbreiden door ook online een site te starten met een webshop. We zien onszelf niet als handelaar maar als koi hobbyist met liefde voor de koihobby. Zoek je een mooie koi, wil je wat weten over de koihobby.Neem dan contact met ons op.

 

 

Zoek opdracht koi in japan

Bij Mizu Koi zit Japan in ons bloed. We houden niet alleen van de prachtige Koi, maar ook van de cultuur en het leven daar. Gelukkig kunnen wij alles combineren en reizen we elk jaar af naar Japan.Waar we op zoek gaan naar de beste kwaliteit Japanse Koi voor u.Tijdens onze Japan reis gaan we langs bij de beste koi kwekers in het land. Hier hebben we in de loop der jaren een goede band mee opgebouwd. Samen met de kwekers selecteren wij de mooiste vissen uit voor onze klanten.Mochten we u intresse gewekt hebben.Neem dan contakt op met ons via de mail of telefoon.

Vijvercheck op locatie

VIJVERCHECK OP LOCATIE

We komen op afspraak bij u langs voor een vijvercheck.Ter plekke kontroleren wij en opserveren wij uw koi. Vervolgens gaan we enkele vissen vangen voor een afstijkje.Dit doen wij door middel van een microscopies onderzoek.Deze afstrijkjes controleren we dan op eventuele aanwezigheid van parasieten of wormen. Tevens controleren we ook uw waterwaardes.Mochten we iets vinden.Dan bepreken wij met u een plan van aanpak.Wij hebben altijd de juiste medichijnen bij ons.Zodat we gelijk kunnen beginnen met het behandelen van uw koi.Ook kunt u bij ons terecht voor wond behandeling of gescheurde vinnen bij uw koi.Wij gaan er vanuit dat u zelf een degelijk schepnet heeft.En een koisok en een bowl.Heeft u dit niet.Meld dit dan even aan ons.Wat zijn de kosten.In Enschede rekenen wij €60,= voor een vijvercheck.Buiten Enschede reken wij een ander tarief.Mocht u meer informatie willen.Dan mag u ons altijd bellen of mailen.

Vijver advies

Ook voor vijver en filter advies.Bent u bij ons aan het juiste adres.We hebben de afgelopen jaren meerdere vijvers mogen bouwen en geraliseerd.Samen kunnen wij met u een plan van aanpak maken.En hiervoor een offerte uitbrengen.Voor meer informatie mag u ons bellen of mailen.

Koi shows

KOI SHOWS

Team Mizu Koi bestaat uit mensen met een grote passie voor de koishows. Ben je op een show in Nederland, België of Duitsland dan zal je ons regelmatig tegenkomen. Zijn we in Japan, dan pakken we daar ook graag een show mee. We vinden het leuk zelf mee te doen aan de shows en helpen hier ook graag onze klanten bij. Wil je een keer meedoen met een show en wil je hier hulp bij, dan staan wij graag voor je klaar.