Beschrijving

Complete testkoffer om de 7 belangrijke waterwaardes in de vijver te meten. Bevat professionele druppeltesten voor pH, GH, KH, NO2, NO3, NH3 & PO4. Alle benodigdheden zitten in een handige kunststof koffer.

Beschrijving

Professionele druppeltest voor precieze bepaling van de NO2 – nitrietwaarde in vijvers. Gevoelige test ook voor het meten van lage waardes. De handige gevisualiseerde gebruiksaanwijzing, meegeleverde testbuisjes en kleurkaart maken testen makkelijk. Inhoud voldoende voor 40x testen van het Nitriet gehalte.

Beschrijving

Professionele druppeltest voor precieze bepaling van de NH3 – ammoniakwaarde in vijvers. Gevoelige test ook voor het meten van lage waardes. De handige gevisualiseerde gebruiksaanwijzing, meegeleverde testbuisjes en kleurkaart maken testen makkelijk. Inhoud voldoende voor 40x testen van het Ammonia gehalte.

 

Beschrijving

Professionele druppeltest voor precieze bepaling van de pH – zuurgraad in vijvers. Testbereik pH 6 – 9. De handige gevisualiseerde gebruiksaanwijzing, meegeleverde testbuisjes en kleurkaart maken testen makkelijk. Inhoud voldoende voor 40x testen van de pH waarde.

 

Beschrijving

Professionele druppeltest voor precieze bepaling van de KH – karbonaathardheid in vijvers. Precieze testresultaten door de duidelijke kleuromslag bij verschillende waarden. De handige gevisualiseerde gebruiksaanwijzing en meegeleverde testbuisjes maken testen makkelijk. Inhoud voldoende voor gemiddeld 25x testen van de KH-waarde.