Over Mizu Koi

We stellen ons graag even voor!

Even voorstellen

Ik ben Freddy Roolvink en in 1997 ben ik begonnen met mijn eerste koivijver van 3 kuub. Al snel sloeg het koivirus toe en werd dit een jaar later een vijver van 12 kuub en ondertussen ben ik al 7 vijvers verder. Op aanraden van een mede koihobbyist ben ik in 2016 mee gaan doen aan koishows. Ik was er natuurlijk al wel eens geweest maar ik had nog nooit meegedaan. Inmiddels ben ik vaste klant op de koishows en heb ik in de loop der jaren aardig wat prijzen mogen winnen. Door de hobby kon een eigen zaak niet uitblijven en ben ik in mei 2019 mizu koi gestart. Nu zijn we sinds december 2022 aan het uitbreiden door ook online een site te starten met een webshop. We zien onszelf niet als handelaar maar als bedrijf met liefde voor de koihobby. Zoek je een mooie koi, wil je wat weten over de koihobby of wil je gewoon gezellig een praatje maken over de hobby dan ben je altijd welkom in onze winkel in Enschede. De koffie en/of thee staat altijd klaar.

Dit zeggen anderen over ons

De vele honderden klanten die wij geholpen hebben met hun vijver of de aankoop van vissen, vertellen graag wat zij van Mizu Koi vinden.

Super goed geholpen door Freddy. Onze vijver liep erg slecht en we verloren interesse in de hobby. Nu loopt alles weer als een zonnetje en hebben we er meer plezier in dan ooit tevoren!

– Sebastiaan

Heel prettig geholpen bij Mizu Koi. Heb een prachtige koi gekocht voor een scherpe prijs en krijg hier ook goed advies bij al mijn vragen. Zeker een aanrader.

– Willem

Koi shows

Team Mizu Koi bestaat uit mensen met een grote passie voor de koishows. Ben je op een show in Nederland, België of Duitsland dan zal je ons regelmatig tegenkomen. Zijn we in Japan, dan pakken we daar ook graag een show mee. We vinden het leuk zelf mee te doen aan de shows en helpen hier ook graag onze klanten bij. Wil je een keer meedoen met een show en wil je hier hulp bij, dan staan wij voor je klaar.

Mizu Koi - de beste japanse koi - koi shows

Japan reizen

Ervaar onze reizen
Mizu Koi - de beste japanse koi - koi shows

Op zoek naar de beste koi

Team Mizu koi reist jaarlijks af richting Japan om daar de mooiste koi te selecteren voor onze klanten. We bezoeken daar de beste kwekers om de mooiste juwelen te vinden voor jouw vijver. Door de jaren heen hebben wij goede contacten met de kwekers in Japan opgebouwd.En kunnen daardoor goed inspelen op de wensen van onze klanten. Ben je op zoek naar die ene geweldige koi dan kun je ons ook een zoekopdracht geven. Wij gaan dan ons uiterste best doen om die speciale koi voor jou in Japan te vinden. Lijkt het je leuk om zelf een keer naar Japan te gaan om daar zelf je eigen vis uit te zoeken, dan is er de mogelijkheid om met het team Mizu Koi mee te reizen naar Japan.Wil je hier meer informatie over neem dan even contact met ons op.

Producten

Tevreden klanten

Contact

Heeft u vragen? Neem snel contact met ons op via het formulier. 

Wij streven er altijd naar om binnen 24 uur te antwoorden.

Bezoekadres

Broekheurnerweg 72A

7513 ES Enschede

Contact

06 13367681

info@mizukoi.nl

Openingstijden

zaterdag 11:00–16:00
maandag 13:00–16:00
donderdag 18:00–21:00